Inițiază-te în digital marketing la Laboratorul de Online!

în News

Începută în 2012, seria de cursuri Laboratorul de Online a ajuns la a XXVII-a ediție și a ajutat până acum peste 300 de companii românești să își dezvolte prezența în mediul online. În luna aprilie, trainerii Laboratorului revin la Timișoara cu un nou format al cursului de Marketing Digital, la Timișoara Startup Hub, pe 9-10 aprilie.


Cunoscut drept unul din cele mai practice cursuri de marketing online de pe piață, Laboratorul de Online este un curs conceput special pentru cei care vor să dobândească atât cunoștințe cât și experiență practică în marketing online. Ce face acest curs aparte? Aici, participanții vin cu propriile laptop-uri și lucrează având ca studiu de caz direct afacerile din care fac parte, implementând metodele prezentate la curs, pe loc.

Ce poți experimenta la cursul din Timișoara?

Cursul de Marketing Digital este susținut de reprezentanții agenției de performance marketing The Pharmacy: Cătălin Ionașcu, specialist Content Marketing, Laurențiu Mihai, specialist acreditat Google AdWords și Ovidiu Bălcăcian, specialist în gestionarea campaniilor pe Facebook.

Acesta se va desfășura pe durata a două zile, pornind de la o introducere în marketing-ul online și va fi împărțit în două module: content marketing, în prima zi și performance marketing, în a doua zi.
Workshop-urile din prima zi sunt susținute de Cătălin Ionașcu și sunt pe următoarele teme: metode practice de content marketing și blogging, SEO on-page și email marketing.

A doua zi se împarte în două workshop-uri: realizarea și optimizarea campaniilor Google AdWords, susținut de Laurențiu Mihai și, respective, realizarea și optimizarea campaniilor Facebook, susținut de Ovidiu Bălcăcian.
În urma cursului, participanții vor ști cum să își consolideze prezența online prin conținut, cum să obțină mai multe conversii în urma promovării prin email marketing și cum să obțină rezultate maxime cu un buget minim prin intermediul campaniilor Google AdWords și Facebook Ads.

Cursul este găzduit de Timișoara Startup Hub, situat în Centrul de Afaceri, clădirea E, la parter, pe str. C. Brediceanu nr. 10.

Înscrierile se pot face până pe 7 aprilie, iar până pe 28 martie este valabilă reducerea de early birds.
Pentru mai multe detalii despre ambele cursuri și pentru înscrieri, accesați laborator.cabinetuldebusiness.ro
Organizator: The Pharmacy

The Pharmacy este o agenție de performance marketing, parteneră Google AdWords, cu peste 4 ani de experiență în crearea și gestionarea de campanii care generează rezultate concrete. În acest timp, agenția a adus mii de conversii pentru cei peste 70 de clienți. Mai multe detalii pe: www.the-pharmacy.eu

Parteneri: MX Host, Timișoara Startup Hub, Timișoara Online Marketing Meetup, Ctrl-D, Conversion Academy, Romanian Copywriter

Persoană de contact:
Laurențiu Mihai
Telefon: 0762.535.096
laurentiu.mihai@cabinetuldebusiness.ro

Trimite comentariul

two × = 20